´╗┐

Home

Weet je nog niet precies waar jouw toekomst ligt binnen de Natuurkunde? Kom dan naar de Natuurkunde Masterdag en ontdek welke Masteropleidingen er worden aangeboden in Nederland! Op vrijdag 10 februari 2017 zal de Natuurkunde Masterdag plaatsvinden. Deze dag wordt georganiseerd door vereniging SPIN (Studenten Physica in Nederland). Alle Masteropleidingen van Natuurkunde, Technische Natuurkunde en Sterrenkunde en daaraan gerelateerde opleidingen zullen aanwezig zijn. Dit is de ideale kans om kennis te maken met alle Natuurkunde gerelateerde Masters in Nederland!

De dag is gericht op (voornamelijk tweede- en derdejaars) bachelorstudenten. Je kunt je ori├źnteren op de verschillende Masterrichtingen. Het is ook een kans om als HBO-student kennis te maken met de verschillende Masteropleidingen op de universiteit.

Het evenement zal plaatsvinden in het Koningsberger gebouw van de Universiteit van Utrecht. Het begint om 14:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Tijdens deze dag zullen alle opleiding zichzelf presenteren met een eigen kraam op een informatiemarkt. Op deze informatiemarkt kun je de gehele middag, zonder haast, alle programma's in Nederland ontdekken en gericht vragen stellen aan verschillende universiteiten en opleidingen.

Met andere woorden; de Natuurkunde Masterdag is de perfecte mogelijkheid om alle (Technische) Natuurkunde en Sterrenkunde gerelateerde Masters te ontdekken. Je kunt je hier aanmelden. Deelname is geheel vrij van kosten.

We zien je aanmelding graag tegemoet en hopen je te zien op de Natuurkunde Masterdag.